Det Private Barselshotel

Klik på produktpakkerne og læs mere:                                       Vi har haft mere end 5000 børn i hænderne

gravid Fødselsforberedelse - fødsel i kontrol Ammevejledning - ESA metoden Revolutionerende start - Barselsophold hos Det Private Barselshotelgpmorkbla Få en ny start med din baby - Det Private BarselshotelStimuleringsprogram til babyer - Det Private Barselshotel

Barselsophold i Gentofte

Revolutionerende start for hele familien

Hos os får du den sikkerhed og tryghed det giver at være i hænderne på kompetente fagpersoner, der har tiden til at guide dig og din baby gennem den første tid, hvor alt er nyt og gerne skal etablere sig på den bedste måde. Du vil modtage undervisning i amning og ammevejledning mens du ammer, så du undgår skade på brystvorterne, kritiske tilstande for din baby og genindlæggelse. 

Hos os får du undervisning i nyfødte, søvn, døgnrytme, pasning, hygiejne, din babys kropssprog og kommunikation - og du bliver vist i praksis hvordan. Dette vil gøre det til en tryg og dejlig oplevelse at komme hjem - lige den start du ønsker for din baby og dig.

Fordelen er at du helt fra start vil få masser af redskaber til at kunne forstå og aflæse din baby. Din baby vil blive mere tryg, trives bedre, tage bedre på i vægt, sove bedre og græde mindre - og du vil helt fra starten være den forælder, du ønsker for din baby.


Barselsophold på Det Private Barselshotel er

tick-1For dig, der ønsker, at være godt klædt på som forælder, når du kommer hjem.

tick-1For dig, der allerede ér kommet hjem fra hospitalet, men drømmer om en gladere hverdag med mere overskud - men mangler konkrete strategier til hvordan. 

tick-1For dig, der ønsker at lykkes med amningen.

tick-1For dig, der har eller vil undgå dårlige erfaringer, kristiske tilstande og genindlæggelse. 

tick-1For dig, der efter fødslen ønsker "ro, regelmæssighed og renlighed".

tick-1For dig, der ønsker at være i hænderne på top professionelle smilende fagpersoner, der har tid til at hjælpe dig og din baby til at god start.

tick-1For dig, der vil kunne se ind i din babys intense blik og vide, at du har givet din baby og jeres nye familie den bedste start på livet.


Kan du svare ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål? Så er et barselsophold på Det Private Barselshotel uden tvivl noget for dig og din baby. 

Det siger tidligere kunder om vores barselshold i Gentofte: 

"Tusind tak for de fantastiske dage i jeres hænder på Det Private Barselshotel, de gør nu stor lykke i vores lille nye familie" Mette

"Super professionel og varm behandling. Fra en skala fra 1 til 10 hvor 10 er maksimalt udbytte af mine penge vil jeg rate Det Private Barselshotel til 10." Victor far til Elinor

"We were so happy with our experience that we extended our stay." Annabel og Micheal

Vi opdagede hurtigt, at I har en unik faglighed og kompetence, der gør en verden til forskel." Mette, mor til Emma

"For os er der ingen tvivl om, at Det Private Barselshote har spillet en kæmpe stor rolle for vores datters gode søvn og udvikling." Caroline og Morten

"Jeg kan kun anbefale alle, som har de mindste skrupler over at benytte jeres tilbud, om at det er alle pengene værd" Michael og Ann-Dorthe 

Læs, hvad flere kunder siger om Det Private Barselshotel.

Fordelen ved et barselsophold på Det Private Barselshotel er

tick-1Du giver dit barn, dig selv og jeres familie en sikker og tryg start på et nyt liv.

tick-1Du får et kæmpe forspring, fordi du får redskaber til at bedre og hurtigere at kunne forstå din baby. 

tick-1Du får redskaber til at få mad, søvn, bøvs, prut, afføring og vågen tid til at fungere optimalt.

tick-1Du undgår dyrtkøbte erfaringer, mens alt er nyt for din baby og dig. 

tick-1Du får fantastiske smutveje til at skabe en velfungerende hverdag derhjemme.

tick-1Du får viden, øvelser og inspiration til, hvordan du bedst støtter din babys udvikling fremover.

tick-1Du får rettet op på det hele, hvis det er kørt af sporet, og intet blev som ønsket.

En Revolutionerende start består af

Overnatning på Gentofte Hotel for 2 voksne og en eller to babyer med professionel assistance 24 timer i døgnet af en smilende jordemoder med stor erfaring. Værelset er for 2 personer og baby og har eget bad og toilet.

barselsværelse

Kontinuitet og høj faglighed. Fagligheden er funderet på vores erfaring med flere tusinde babyer.

Kompetent hjælp til hver amning døgnets 24 timer ud fra ESA metoden, således at du sikrer dig og dit barn en god ammeopstart eller løsning af de ammeudfordringer, du står i. Hvis du ønsker at give flaske vil du få hjælp hertil og fif til, hvordan du undgår luftgener og andre flaskeproblematikker.

Du får redskaber til at kunne forstå og aflæse din baby. Ville det ikke være skønt, hvis nyfødte kunne tale? Det kan de faktisk, bare på deres egen måde, vi lærer dig hvordan.

Lær din baby gode sovevaner helt fra startenDu får redskaber til at forebygge og afhælpe gråd. Vi giver vigtig viden om, hvordan du kan gøre en kæmpe forskel for dit barn og for dig selv - og dine naboer, hvis du bekymrer dig om dem.

Du får redskaber til give din baby gode sovevaner. Mange tænker, at en god søvn kommer af sig selv. Men faktisk er der en omstillingsproces fra søvn i livmoderen til søvn uden for livmoderen. Hos os hjælper du din baby til gode sovevaner – helt fra begyndelsen. 

Du får viden og øvelser. Vi giver inspiration til, hvordan du bedst støtter din babys motoriske, følelsesmæssige og mentale udvikling (første modul af vores klog baby program). 

Du får viden om pleje og hygiejne. Få styr på alt omkring badning, pusling, hvordan man giver en lille nyfødt tøj på (hvor lidt og hvor meget), hvordan du bedst holder din baby (så du støtter nakken bedst og fremmer motorikken), badning og pleje af din baby fra A til Z. Alt sammen vist i praksis.

Opstart af en velfungerende hverdag. Det giver et kæmpe overskud, at der er struktur på dagen, og faktisk er det muligt – selv med en baby i huset.

Klik og Læs, hvad andre kunder siger, om os og vores barselsophold

Priser for to voksne og én baby under 4 uger: 

Barselsophold: 4 overnatninger, undervisningsforløb og 24 timers assistance. Vi skal senest ved ankomst til Det Private Barselshotel vide, at du ønsker 4 døgn, for at rabatten kan udløses.

  • 18.000 kr.  - spar 2.500 kr. 

 

Døgnpris: undervisning og 24 timers assistance 

  • 5.500 kr. for det første døgn
  • 5.000 kr. pr. efterfølgende døgn

.

Priser for to voksne og én baby over 4 uger og tvillinger

Barselsophold: 4 overnatninger, undervisningsforløb og 24 timers assistance. Vi skal senest ved ankomst til Det Private Barselshotel vide, at du ønsker 4 døgn, for at rabatten kan udløses.

  • 20.000 kr.  - spar 2000 kr.

 

Døgnpriser: undervisning og 24 timers assistance

  • 5.500 kr. pr. døgn.           

Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til jordemoderhjælp. Der gives 30 % i tilskud (max 300 kr) per konsultation. Man kan samlet modtage 2400 kr til jordemoderhjælp inden for 12 måneder. Ved ophold sikrer vi minimum 6 konsultationer (á 40-45 min. varighed) pr døgn.

Charlotte Utzon og Ditte Bach

Kontakt os

Ring for at booke et ophold eller for en uforpligtende samtale. Du er også velkommen til at kontakte os mhp. en gratis rundvisning.

Når du ringer, vil du komme i kontakt med jordemoder Charlotte Utzon eller jordemoder Ditte Bach.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Charlotte Utzon og Ditte Bach

[readon url="metode"]Klik HER for at læse om vores metode[/readon]


{youtube}RFTYDAZ-JC0|250|200|{/youtube}

{youtube}nlb0L1X0kQ0|250|200|{/youtube}

{youtube}CelQULvb4k4|250|200|{/youtube}

{youtube}5tDJ0fUMH1Y|250|200|{/youtube}

{youtube}pIrf9SXHPjM|250|200|{/youtube}

{youtube}rjYC2t_fVLw|250|200|{/youtube}

{youtube}DMFzUrxoDy8|250|200|{/youtube}

"Vi havde 4 døgn på Barselshotellet efter jeg havde født og det har været det hele værd. Så en stor tak til Det Private Barselshotel fordi I har været med til at give vores søn en god og tryg start på livet."

Mette læs hele indlægget

"Tusind tak for de fantastiske dage i jeres hænder på Det Private Barselshotel, de gør nu stor lykke i vore lille nye familie"

Allan læs hele indlægget

"Vi var nok relativt skeptiske. Vi opdagede dog hurtigt at I har en unik faglighed og kompetence, der gør en verden til forskel."

Mette, læs hele indlægget

"Hvis vi nogensinde skal have flere børn vil vi klart tjekke ind hos jer igen fra day 1 - bare lige for at få basics op at køre. Vi anbefaler jer til alle gravide og nybagte forældre."

Csmilla, læs hele indlægget

"Opholdet på Det Private Barselshotel er noget af det bedste, jeg har gjort for min lille dreng og for vores familie. Ved næste fødsel lader vi os indlogere med det samme og frabeder os besøg af sundhedsplejersken!

Ismaels mor, læs hele indlægget

Vi havde efter fødslen fire fantastiske dage på Det Private Barselshotel. Vi fik alle tre den bedst mulige start på vores nye liv, og vi gik fra at vide absolut ingenting om babyer, til at have selvtilliden og værktøjerne til at give vores lille datter den bedst tænkelige start på livet.

Caroline, læs hele indlægget

Havde vi kendt til Barselshotellet før jeg fødte, var vi kommet lige efter fødslen. Den hjælp og omsorg, der gives på Barselshotellet er fantastisk og den bedste måde at komme godt fra start som familie.

Maya læs hele indlægget